skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK knuste Mossekråkene

Aalesund slo 1.divisjonslaget Moss 3-0 i ein kamp i La Manga Cup i Spania i går kveld. AaFK leia 2-0 ved pause, etter skåringar av Morten Moldskred (bildet) og Tor Hogne Aarøy.

Mossespelar Rune Tangen blei utvist mot slutten av første omgang, og AaFK sikra sigeren då Aarøy auka til 3-0 etter pause. Fredag er Sogndal AaFK sin motstandar på La Manga.

Publisert 12.03.2003 09:25.

Frå AaFK si nettside

Moss-AaFK 0-3
I vår første kamp på La Manga ble det klar seier mot Moss. 3-0 ble sluttresultatet etter at det sto 2-0 ved halvtid.

Det ble en fortjent seier mot Moss. 1. omgang startet jevnt, men vi tok mer over og skapte noen sjanser. 1-0 kom ved Morten Moldskred da han stakk gjennom på en Aarøy-stuss. Han kranglet til seg ballen og skjøt den via nærmeste stang og inn. Da var kampen omlag femten minutter gammel. Ikke lenge etterpå var Aarøy frampå og lagde 2-0 da han nettet sikkert fra fem meter med høyrebeinet. Noen minutter senere mistet spillende trener hodet da han taklet Moldskred stygt og måtte se det røde kortet. Mot ti mann ble det stort sett spill mot ett mål, bortsett fra to brukbare Mosse-sjanser. Aarøy scoret også siste målet etter et godt innlegg fra Gjerde. Flere store sjanser ble skapt, men årets første gresskamp endte altså med solid seier.

Startellever: Mathiesen, Ekeberg, Steen, Skiri, Gjerde, Austnes, Fredriksen, Melland (Fagermo), Holm (Aam 20 min), Aarøy, Moldskred (Hoseth 45 min.)

Flere saker: ALT OM AAFK