skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 
19. plass for alpinisten fra Stranda:

Bomturer for Solbakken

Bjarne Solbakken bommet både i utfor og slalåm. Han var på ingen måte fornøyd med 19. plassen i VM-kombinasjonen torsdag.

Publisert 06.02.2003 20:04.
St. Moritz (NTB): Det ble bomturer over hele linjen, så det er vel ikke så mye mer å si om det. Dersom jeg skulle hatt håp om en brukbar plassering her, måtte jeg i alle fall hatt klaff i utfor. Det fikk jeg ikke, så da var det kjørt for meg, slo Stranda-løperen fast overfor NTB torsdag ettermiddag.

I slalåmomgangene rotet jeg veldig, men det er vel ofte slikt som kan skje, for jeg har jo ikke trent mye slalåm de siste årene, la han til. Men selv om kombinasjonen torsdag ikke akkurat var noen opptur for Solbakken, har han ikke tenkt å gi opp disiplinen i kommende mesterskap.

Det er helt tydelig at dem som skal hevde seg i kombien må være gode til å kjøre slalåm. Det betyr vel at jeg må satse på å trene mer slalåm i tiden som kommer da, sa Solbakken, som i likhet med alle de andre i den norske troppen gledet seg over to norske medaljer. To medaljer er kjempebra, og i utfor var Kjus litt heldig. Det er godt å se at vi kan ha marginene på vår side en gang iblant vi også, sa Solbakken, som altså ikke var veldig heldig i noen av de tre omgangene (utfor og to ganger slalåm) i St. Moritz torsdag.Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no