skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Ny krangel om Riise

Såpeoperaen rundt familien Riise er likevel ikke over. Nå krangler Berit Riise og Standard Liege om hvilken kontrakt Bjørn Helge Riise EGENTLIG har fått med klubben.

Publisert 29.01.2003 10:59.
Klubben forebeholder seg nemlig retten til bruke yngstemann Riise der de selv mener han hører hjemme. Dette kan bety spill på B-laget, noe som Berit Riise sier er helt uaktuelt.

Skal trene med A-laget

-Bjørn Helge har fått en god og fullverdig A-konrakt, og skal trene med A-laget, sier hun til Aftenposten. Bjørn Helge Riise på sin side sier at klubben har sagt at de ikke kjøper inn spillere til B-laget.

Skal trene med B-laget

Pressesjefen i Standard Liege sier på sin side at de ikke vet hvor han kommer til å spille. Journalist Patrice Sintzen i den belgiske avisa La Gazette des Sports sier at han har fått beskjed fra høyeste hold om at Riise skal trene med B-laget ut denne sesongen.

Årst ble overrasket

Klubbens toppscorer Ole Martn Årst ble svært overrasket da han hørte at Riise var i klubben. -Jeg trodde det var en spøk. A-laget består av 23-24 spillere, og det er tøft å spille seg inn. Unge talenter blir som regel tatt opp i stallen ved sesongstart, sier han til Aftenposten.

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no