skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Nettside er stengt

Aalesunds Fotballklub har i ettermidag bestemt seg for å stenge diskusjonsforumet på sin offisielle heimeside.

Publisert 10.01.2003 11:48.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Bakgrunnen er trusler mot Berit Riise. I går truet noen med å sette fyr på huset til familien, mens det i formiddag indirekte ble framsatt drapstrusler mot henne på det samme diskusjonsforumet.

Herman Ekeberg i AaFK er den som sensurerer og fjerner innlegg på forumet, og han er ikke glad for en del av det som blir skrevet der. I ettermiddag bestemte klubben seg for å stenge forumet inntil videre.

Trussel fjernet

Trusselen mot Berit Riise i formiddag ble lagt inn rundt klokken 10:30, og ble ikke fjernet før 15-20 minutter seinere. I mellomtiden hadde 65 personer klikket seg inn på innlegget på klubbens offisielle heimeside.

Riise har engasjert advokat Tor Erling Staff i saka mot Aalesunds Fotballklubb. Riise sier til NRK at ho skal snakke med Staff nå i ettermiddag.

Siste saker:
Siste saker:
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE

 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no