|
NRK Møre og Romsdal
6025 ÅLESUND
Tlf 70 11 52 00
Distriktsredaktør:
Vevredaktør:
|
|
| |
Mindors sei for fireSei til middag betyr svært ofte seibiff. God mat det, men seien kan tillagast på mange andre delikate måtar. Til dømes slik: Publisert 11.03.2003 14:32. Mindors sei for fire800 g skinnfri seifilet
Smør og solsikkeolje
Potetstappe:
250 g mandelpotet
50 g smør
ca. 1,5 dl H-melk
Balsamico-sirup:
1 stk rødløk
50 g sukker
1 dl balsamico-eddik (billig)
Sprø grønnsaker, f.eks gulrot og sukkererter.
Stek fisken gyllen i en blanding av olje og en smørterning. Litt salt.
Kok skrelte mandelpoteter uten salt og trykk dem til stappe med en sleiv.
Spe med opp kokt melk og smør til stappen har en fin konsistens. Smak til med salt og pepper.
Smelt sukker forsiktig til lys karamell i en panne og hell på eddiken.
Kok til karamellen er oppløst og putt i rødløk i tynne båter. Kok til løken er mør.
Kok noen sprø grønnsaker i vann(med litt smør og salt?).
Server!
NEDST PÅ SIDA FINN DU LENKJER TIL ANDRE OPPSKRIFTER.
Siste saker:
|
|
|
| |
|
10 SISTE NYHEITER FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
| |
|
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
| |
|
|
|
|