skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Møt våre formiddagsverter

Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen er programledere i NRK Hedmark og Opplands formiddagssendinger. De håper på at lytterne deltar aktivt og gir lyd fra seg under sendingene.
Elin Fossum Maritvold og Ivan Hagen er programledere i NRK Hedmark og Opplands formiddagssendinger. De håper på at lytterne deltar aktivt og gir lyd fra seg under sendingene.
Ivan Hagen og Elin Fossum Maritvold er stemmene du fører i NRK Hedmark og Opplands formiddagssendinger. Her kan du bli litt bedre kjent med dem...

Publisert 31.01.2005 22:02. Oppdatert 01.02.2005 09:44.
SE OGSÅ:
Av Marianne Olsen

Send e-post til programlederne
eller ring oss på 61 28 72 00



Elin Fossum Maritvold

Elin er født 19.04.1965 og var første gang innom NRK i 1985. Hun er utdannet som programingeniør og musikkprodusent men jobber nå foran mikrofonen.

En perfekt dag for Elin:- Datter og tvillingsønner har sovet hele natta og hele familien har en koselig frokost.

Vi tar med oss hunden Bel Canto og går en lang tur. Været kan være som det vil bare det ikke regner om vinteren.
Etter mye morsom lek sammen med barna og en god middag får jeg pleid sangstemmen litt, nå ved å synge godnattsanger.
Om kvelden nytes god musikk, helst levende og sammen med gode venner.

Og iblant bør jeg ha god samvittighet etter en treningsøkt.

Om jobben:- Jeg gleder meg veldig til å ha direktesendinger på formiddagen. Håper på god lytterkontakt så hjelp oss med å lage en radio som er aktuell, nyttig og underholdende! RING ELLER SKRIV TIL OSS!


Ivan Hagen

Ivan er født 29.06.1947 og har jobbet i NRK siden 1983 med unntak av tre år på 90-tallet da han var med og dro i gang TV Innlandet på Hamar.

En perfekt dag for Ivan:- Starte med en svett joggetur i Furuberget slik at jeg kan skeie ut senere på dagen...

Deretter rett i Anker'n før barnebarna får all oppmerksomhet. Om ettermiddagen svært usaklig tilskuer på Briskeby og trur dermed at jeg bidrar til at Ham-Kam knuser Rosenborg.

Dagen avsluttes med mat og drikke (gjerne rakfisk, eller noe anna som en kan drikke øl og akevitt til) sammen med hyggelige folk..

Om jobben:- Jeg synes det er liddelig moro å ha direktesendinger der lytterne deltar aktivt og engasjerer seg. Slik vi håper det blir i formiddagssendingene framover! RING ELLER SKRIV TIL OSS!

LENKER
 
 

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no