Dette skjedde natt til 7.september

Regjeringen planlegger nye skattekutt for alle, Hareide ville hindre at kommuner selv avgjør om det skal være søndagsåpne butikker og 15 personer ble drept i bussulykke i Brasil

Dette skjedde i natt 07september
Foto: Scanpix / NRK

Kutt i Formueskatt, selskapsskatt og inntektsskatt

For tredje år på rad planlegger regjeringen milliardkutt i formuesskatten, skriver VG. I tillegg kutter de selskapsskatten med to prosentpoeng. Også skatt på alminnelig lønnsinntekt skal kuttes med to prosentpoeng. For å sikre at staten fortsatt får inn like mye skattepenger innfører regjeringen ifølge avisen en helt ny toppskatt.

Krf-leder vil hindre at kommunene kan avgjøre søndagshandel

KrF-leder Knut Arild Hareide sier at partiet vil kjempe hardt for å stanse søndagsåpne butikker lokalt dersom regjeringen går inn for å la kommunene bestemme. Bakgrunnen er at det nå virker sannsynlig at regjeringen kan gå inn for et forslag hvor kommuner som definerer seg som turiststed selv kan avgjøre om de vil ha søndagsåpent.

Minst 15 drept i bussulykke i Brasil

'Minst 15 omkom og 40 ble skadd i en bussulykke i den brasilianske feriebyen Parati i delstaten Rio de Janeiro. Ulykken søndag skjedde i en bakke på en motorvei, opplyser redningsmannskaper. Rundt 43.000 mennesker dør i ulykker på brasilianske veier hvert år.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no