Dette skjedde natt til 9. januar

Stor redningsaksjon for å redde fiskere utenfor Båtsfjord, britisk etterretningssjef advarer mot nye terrorangrep i Vesten, den svarte boksen til Air Asia-flyet er lokalisert.

Dette skjedde i natt

Fiskebåt forlist

En omfattende redningsaksjon er satt i verk for å redde fem fiskere etter at en fiskebåt har forlist tolv mil nord for Båtsfjord i Finnmark i nattt. Det er fem personer ombord i fartøyet. Ifølge hovedredningssentralen er det sterk kuling til liten storm i området. To helikoptere, tre kystvaktfartøyer og en redningsskøyte søker etter havaristen.

Advarer mot nye terrorangrep

Lederen for den britiske sikkerhetstjenesten MI5, Andrew Parker, advarer mot nye omfattende terrorangrep i Vesten. Det er militante islamister i Syria som planlegger slike angrep, sier Parker, som tror at vestlig etterretning kan være ute av stand til å stanse dem.

Signaler fra den svarte boksen

Letemannskaper har oppdaget signaler fra den svarte boksen til det styrtete Air Asia-flyet. Dykkere forsøker nå å hente opp boksen, som kan gi viktig informasjon om hvorfor flyet styret i Javasjøen rett før nyttår.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no