Dette skjedde natt til 7. juni

•Panama-spillere frastjålet verdisaker.
•Amerikanske diplomater i Kina syke – utsatt for mystisk lyd.
•Narkodømt kvinne benådet av Trump – løslatt i natt.

Morgenpakke

Dette skjedde natt til 7. juni.

Foto: AP/Reuters/Scanpix / NRK

Panama-spillere frastjålet verdisaker fra hotellrom i Oslo.

Flere spillere på Panamas landslag i fotball fikk frastjålet verdisaker fra hotellrommet mens de spilte landskamp mot Norge onsdag.

Politiet fikk melding fra hotellet rundt klokka 23.30 om at spillere fra Panama at ukjente

– Det er snakk om relativt store verdier som er stjålet, men vi vet ikke noen eksakte summer foreløpig, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand til NRK.

Fotball-landskamp menn (privatlandskamp) Norge -Panama.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Amerikanske diplomater i Kina syke – utsatt for mystisk lyd.

To ansatte på det amerikanske konsulatet i byen Guangzhou sør i Kina skal ha blitt syke etter å ha hørt mystiske lyder, skriver The New York Times. De to skal være evakuert.

Ifølge avisen, som siterer anonyme tjenestemenn, blir flere ansatte ved konsulatet og deres familier, undersøkt av amerikanske leger som har blitt flydd inn til byen i Sør-Kina.

Det er ikke kjent hvor mange av de ansatte som har symptomer. Men det forventes at flere vil bli evakuert fra konsulatet.

Man skal ikke lenger tilbake i tid enn i fjor høst siden amerikanske diplomater på Cuba opplevde noe lignende.

Det amerikanske konsulatet i Gangzhou

KONSULAT: I flere måneder har amerikanske tjenestemenn ved konsulatet i den kinesiske byen Guangzhou vært bekymret for at diplomater har vært under angrep med mystiske lyder.

Foto: USAs ambassade i Kina

Narkodømt kvinne benådet av Trump – løslatt i natt.

En uke etter at realitystjernen Kim Kardashian West oppfordret USAs president til å benåde en 63-åring som soner livstid for kokainsmugling, gjorde Trump som hun ba om. Narkodømte Alice Marie Johnson slapp dermed ut etter over 20 år i fengsel i natt.

– Det føles som om livet mitt har fått en ny start, sa en følelsesladd Johnson til pressen utenfor fengselet i Aliceville, ifølge CNN.

I møte med pressen fortalte 63-åringen at hun ikke viste mye om realitystjernen Kim Kardashian før hun involverte seg i saken hennes. Ifølge Johnson var det Kardashian selv som viderebrakte de gledelige nyhetene i en telefonsamtale med hennes advokater.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no