Hopp til innhold

Dette skjedde natt til 7. desember

• Viktor Hovland vant i Mexico
• Maduro ligger an til seier i Venezuela
• 250 nye koronasmittede i Norge

Viktor Hovland

VANT: Viktor Hovland satte den birdien han måtte og tok sin andre PGA-seier.

Foto: Hector Vivas / AFP

Viktor Hovland vant i Mexico
Med birdie fra tre meter på siste hull vant Viktor Hovland golfturneringen på Mayakoba golf resort i Mexico, hans andre seier i PGA-touren.

Han måtte sette birdien på det siste hullet for å unngå om spill, og klarte det. Det ga seier og 11,5 millioner kroner i premiepenger.

– Jeg var veldig lettet da putten gikk i. Det er en veldig presset situasjon å senke putt på siste og vinne. Jeg var ikke spesielt rolig der ute. Så det var veldig herlig å sette putten og få det overstått, sier Hovland til NRK.

Maduro ligger an til seier i Venezuela
Venezuelas president Nicolás Maduro sikrer seg trolig en ny seier i søndagens valg på nasjonalforsamling, delvis på grunn av opposisjonens boikott.

Opposisjonsleder Juan Guaidó anklager myndighetene for valgfusk og har oppfordret til boikott av valget. Dermed er det høyst usikkert hvor mange stemmer opposisjonen vil få.

President Nicolás Maduro og hans kone Cilia Flores, som er kandidat i parlamentsvalget, under et valgkampmøte i Caracas for noen dager siden.

President Nicolás Maduro og hans kone Cilia Flores, som er kandidat i parlamentsvalget, under et valgkampmøte i Caracas for noen dager siden.

Foto: Ariana Cubillos / AP

250 nye koronasmittede i Norge
Det siste døgnet er det registrert 250 koronasmittede i Norge. Det er 22 færre enn dagen før og 32 færre enn samme dag i forrige uke.

I alt var det ved midnatt natt til mandag registrert 38.323 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra FHI.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no