Dette skjedde natt til 6. desember

**Politiet i Kristiansand leter etter drapsmenn
**Statsbudsjettet vedtatt etter 13 timers debatt
**Importerte politihunder ulovlig

Dette skjedde i natt – 6. desember 2016
Foto: Tor Erik Schrøder / Berit Roald / NTB scanpix

Politiet leter etter drapsmenn

Natt til tirsdag jobber Kripos, politiet og Sivilforsvaret ved Wilds Minne skole der en gutt og en kvinne ble knivstukket i Kristiansand mandag. Begge døde av skadene, og en eller flere gjerningspersoner er fortsatt på frifot. Politiet har kalt inn alt tilgjengelig mannskap i en storstilt leting etter den eller dem som står bak, men så langt vet politiet verken hvor mange gjerningspersoner det er snakk om, om den eller disse kan være farlige for andre, om det er en relasjontil de drepte, eller om det er kvinne eller mann.

Les mer her: Kvinne og gutt knivdrept av ukjent person på skole i Kristiansand - Kristiansand - VG

Statsbudsjettet vedtatt

Etter 13 timers debatt og 145 innlegg ble rammene for neste års statsbudsjett lagt i Stortinget mandag kveld. KrF og Venstre stemte begge subsidiært for budsjettforliket og sikret dermed regjeringen flertall for statsbudsjettet.

Les mer her: Støre fikk siste ord i finansdebatten

Importerte politihunder ulovlig

14 politihunder er det siste året blitt ulovlig importert til Norge. Politihøgskolen importerte 14 schæfere fra Danmark uten dispensasjon fra Mattilsynet. Tre hunder er returnert til Danmark for å vaksineres mot rabies, mens de resterende 11 er utenfor smittefare og får bli i Norge. Politiet importerer valper før de er gamle nok til å ha fått vaksine, skriver Politiforum.

Les mer her: Importerte 14 politihunder ulovlig til Norge - Politiforum

Dyrt å drive FM-nettet videre

En utsettelse av slukkingen av FM-nettet kan medføre ekstrakostnader for radiobransjen på flere hundre millioner kroner hvert år, ifølge Digitalradio Norge. Tirsdag behandler Stortinget et forslag om utsettelse. Kostnaden for å drifte FM-nettet er på mellom 200 og 250 millioner kroner i året, og det vil bli behov for store investeringer om FM skal drives lengre, skriver Kampanje.

Les mer her: FM-utsettelse vil koste radiobransjen flere hundre millioner årlig | Kampanje

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no