Hopp til innhold

Dette skjedde natt til 3. mars

**Pence brukte privat epostkonto som ble hacket
**Fly evakuert på Arlanda
**Evakuering av Brüssel opphevet

Dette skjedde i natt 3. mars 2017

Pence brukte privat epostkonto som ble hacket

USAs visepresident Mike Pence brukte en privat epostkonto til offentlige saker, da han var guvernør i delstaten Indiana. Ved enkelte anledninger skal han ha diskutert hemmeligstemplede saker og spørsmål om rikets sikkerhet, og kontoen ble hacket forrige sommer, skriver avisen The Indianapolis Star. Ifølge delstatens lovgivning, er det ikke forbudt for offentlige personer å bruke private epostkontoer.

Visepresident Pence brukte privat e-postkonto – vart hacka

Fly evakuert på Arlanda

Et fly med 300 passasjerer på Arlanda flyplass utenfor Stockholm ble evakuert da det kom inn en bombetrussel sent torsdag kveld, sier Sven-Erik Ohlsson i Stockholmspolitiet til TT. Politiets bombegruppe undersøker flyet, som tilhører Thai Airways og skulle til Phuket i Thailand.

Flygplan bombhotat på Arlanda | Aftonbladet

Evakuering av Brüssel opphevet

Evakueringen av deler av Bryssel er opphevet, etter at en terrordømt mann ble stanset av politiet med gassflasker i en bil. Undergrunnsstasjonen ved Porte de Hal og bygningene rundt ble sperret av. Mannen, som ble stoppet for å ha kjørt på rødt lys og kjørt for fort, har tidligere fått en betinget dom på fem års fengsel for terrorrelatert lovbrudd, opplyser kringkasteren RTBF. Det er uklart om han hadde kriminelle hensikter, i følge påtalemyndigheten. Mannen er pågrepet og kommer til å bli avhørt innen kort tid.

Bonbonnes de gaz Porte de Hal: l'individu interpellé a été condamné dans un dossier "terrorisme"

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no