NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 3. januar

**En person savnet etter brann i Tana
**Mann i 20-årene knivstukket i Haugesund
**Minst 48 omkom i bussulykke i Peru

Morgenpakke 3. januar
Foto: HO/AFP

En person savnet etter brann i Tana
En mann i 50-årene er savnet etter at et hus brant ned i Tana natt til onsdag.

Finnmark politidistrikt fikk klokka 1.45 natt til onsdag melding om brann i en privatbolig på Masjoksletta. Da nødetatene kom fram til stedet, var huset nedbrent.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet opplyser at det bare er mannen som registrert på adressen. De forsøkte natt til onsdag å komme i kontakt med vedkommende som har status som savnet, melder NTB.

Laster Twitter-innhold

Mann i 20-årene knivstukket i Haugesund
Bevæpnet politi rykket sent tirsdag kveld ut til en adresse i Haugesund hvor en person skal ha blitt knivstukket. En mann i 20-årene er alvorlig skadd.

– Situasjonen er fortsatt uavklart. Vi er på adressen med flere patruljer, og gjør også søk etter minst en gjerningsmann. En mann i 20-årene er fraktet til sykehus med alvorlige, men uavklart skadeomfang, sa operasjonsleder Victor Jensen til VG like etter midnatt natt til onsdag.

Sør-Vest politidistrikt opplyser på Twitter at de leter etter flere personer. Politiet fikk melding om knivstikkingen like før midnatt tirsdag kveld.

Minst 48 omkom i bussulykke i Peru
Tallet på døde etter bussulykken i Peru har steget til 48. Ifølge politiet kjørte bussen av veien etter en kollisjon og falt ned i en kløft nord for Lima. Bussen skal ha falt omkring 100 meter etter kollisjonen.

Bussulykke Peru

Bussen var totalvraket etter at den traff steinene på stranda ved Perus kyst.

Foto: Ho / AFP

Veien bussen kjørte på er kjent som "Djevelens Kurve" fordi den er svært smal, innhyllet i tåke og kurver seg rundt klippene.

Totalt 57 passasjerer, som var på vei hjem fra en nyttårsfeiring, var ombord da ulykken inntraff.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no