Dette skjedde natt til 28. oktober

Adressen til asylmottak i Sverige blir nå gjort hemmelige, flere vil heller ha høyere pensjon enn økt lønn og norsk kvinne som soner narkotikadom i Bolivia kan slippe ut mot kausjon.

28oktober

Adressen til asylmottak i Sverige hemmeligholdes

Adressene til nye og eksisterende asylmottak i Sverige blir nå gjort hemmelige, for å hindre flere branner. De siste ukene har det vært 13 branner ved eksisterende eller planlagte asylmottak og- boliger i Sverige.

Les mer her: Alla nya flyktinganläggningar hemlighålls - DN.SE

Flere vil ha høyere pensjon enn økt lønn

For første gang sier flere at de heller ville valgt høyere pensjon enn økt lønn dersom de fikk velge. Endringen kommer fram i årets utgave av DNBs pensjonsbarometer, skriver Dagens Næringsliv. I fjor ville 46 prosent prioritert økt lønn, mens 33 prosent satte pensjon først. Nå er tallene henholdsvis 33 og 36 prosent.

Les mer her: Pensjon viktigere enn lønn - DN.no

Norsk kvinne kan løslates fra fengsel i Bolivia mot kausjon

Den norske kvinnen Madelaine Rodriguez, som soner en narkotikadom i Bolivia, har fått godkjent en søknad om å slippe ut av fengslet mot kausjon mens hun venter på ankebehandling, skriver VG. i 2010 ble hun dømt til 13 år og fire måneders fengsel, men dommen er senere blitt anket i flere omganger, og er fortsatt ikke rettskraftig.

Les mer her: Bolivia-Madelaine kan sone utenfor fengsel - Bolivia - VG

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no