Dette skjedde natt til 23. mars

- Donald Trump og Hillary Clinton vant i Arizona
- Amerikanske fly bombet al Qaida-leir i Yemen
- Russland og Finland enige om restiksjoner på grensen

Dette skjedde i natt

Seier for Donald Trump og Hillary Clinton i Arizona

Donald Trump ser ut til å vinne og får dermed alle de 58 republikanske delegatene ved nominasjonsvalget i Arizona. På demokratenes side ligger Hillary Clinton an til å vinne over Bernie Sanders, men her fordeles de 75 delegatene forholdsvis etter stemmetall. Demokratene holder også valg i Idaho og Utah, og republikanerne i Utah, men her er ikke resultatene klare ennå.

Al Qaida-krigere drept da amerikanske fly bombet i Yemen

Amerikanske kampfly har gjennomført angrep mot en gruppe som er alliert med Al-Qaida i et fjellområde i Jemen, opplyser det amerikanske forsvarsdepartementet. Et titalls militante skal ha blitt drept, i følge en talsmann for Pentagon. Leiren skal ha vært brukt av over 70 aktivister, i følge en amerikansk talsmann.

Russland og Finland undertegnet avtale om felles grense

Russland og Finland er blitt enige om å innføre midlertidige restriksjoner ved to arktiske grenseoverganger. Årsaken er en økende strøm av asylsøkere. Avtalen ble undertegnet av Russlands president Vladimir Putin og Finlands president Sauli Niinisto tirsdag, og gjelder for grenseovergangene Salla og Raja-Jooseppi. Den slår fast at kun finner, russere, hviterussere og deres familiemedlemmer kan krysse grensen på disse stedene over en midlertidig periode på 180 dager.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no