Dette skjedde natt til 23. mai

• DNB har tekniske problemer
• Panasonic stanser samarbeid med Huawei
• USA vurderer nye soldater til Midtøsten

Dette skjedde natt til 23. mai
Foto: Philippe Wojazer / Steve Helber / Reuters / AP

DNB har tekniske problemer
DNB-kunder opplever torsdag morgen tekniske problemer som gjør at de har blitt trukket dobbelt ved betaling. Omfanget er stort, sier DNB.

– Hele kriseteamet vårt har jobbet i ganske lang tid for å løse problemet. Det vi kan si nå er at omfanget er stort, og det er sannsynligvis mange som vil oppleve problemer. Vi jobber på spreng for å rette dette opp, sier kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø i DNB til NTB.

Panasonic stanser samarbeid med Huawei
Den japanske teknologiselskapet Panasonic opplyser at de stanser deler av forretningssamarbeidet med kinesiske Huawei som følge av USAs handelsforbud.

I en uttalelse fra Panasonic torsdag heter det at forsendelser med bestemte typer komponenter er stanset for at selskapet skal opptre i overensstemmelse med de amerikanske restriksjonene som er innført.

USA vurderer nye soldater til Midtøsten
Det amerikanske forsvarsdepartementet vurderer å sende 10.000 flere soldater til Midtøsten for å øke beredskapen mot iranske trusler.

Et forslag fra forsvarsdepartementet Pentagon vil bli lagt fram for Det hvite hus torsdag, opplyser offisielle talspersoner. Det er ikke klart om forslaget vil få president Trumps støtte.

Hangarskipet USS Abraham Lincoln ble sendt til Persiabukta for å styrke amerikansk beredskap etter d

Hangarskipet USS Abraham Lincoln ble sendt til Persiabukta for å styrke amerikansk beredskap etter de angivelige sabotasjeaksjonene mot fire skip denne måneden. Nå skal det foreligge et forslag om å styrke beredskapen ytterligere.

Foto: Steve Helber / AP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no