Dette skjedde natt til 19. oktober

Minst tre elever skutt ved skole i San Francisco
Skremmende klovner ødelegger for sykehusklovner
WikiLeaks-leder utestengt fra Internet

Dette skjedde i natt. 19102016
Foto: Reuters/NTB scanpix

Minst tre elver skutt ved skole i San Francisco

I USA jakter politiet på fire mistenkte etter at minst tre skoleelever ble skutt utenfor en skole i San Francisco. En fjerde elev fra skolen møtte senere opp hos politiet med skuddskader. De fire mistenkte mennene skal ha kommet til fots og skutt mot flere personer på parkeringsplassen utenfor skolen. En jente skal være livstruende skadet etter skytingen.

Nifse klovner ødelegger for sykehusklovner

Den økte klovneskrekken har rammet Sykehusklovnene hardt. Organisasjonen opplever svikt i billettsalget til sin jubileumsforestilling og kommer trolig til å avlyse en parade i Oslo. Sykehusklovnene ønsker å spre glede og trygghet blant barn på norske sykehus, men opplever at klovner har fått dårlig rykte som følge av de mange observasjonene av skremmende klovner, ifølge Aftenposten.

Internet-adgang kuttet for WikiLeaks-leder

Ecuador bekrefter å ha stengt nett-tilgangen til Julian Assange. Lederen for Wiki-leaks har søkt tilflukt på den ecuadorianske ambassaden i London etter at han ble anklaget for seksuelle overgrep. Nettstedet har publisert de siste ukene flere e-poster fra valgkamp-apparatet til den demokratiske presidentkadidaten Hillary Clinton i USA. Ecuadorianske myndigheter sier i en uttalelse at landet ikke vil blande seg inn i valgene i andre land, og at Assange fortsatt kan få asyl i Ecuador. Wikileaks har anklaget USA for å ha lagt press på Ecuador, noe amerikanske myndigheter avviser å ha gjort, melder nyhetsbyrået AFP

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no