Dette skjedde natt til 18. september

• Netanyahu klar for forhandlinger
• Saudi-Arabia vil legge fram bevis
• Skudd avfyrt i Oslo

Dette skjedde i natt - 18. september
Foto: Planet Labs INC / Ammar Awadd / Reuters

Netanyahu klar for forhandlinger
Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier han er klar til å forhandle fram en «sterk sionistisk regjering», men sier han vil vente på valgresultatet.

– I løpet av de neste dagene vil vi gå inn i forhandlinger om å etablere en sterk sionistisk regjering og for å unngå en farlig antisionistisk regjering, sa Netanyahu på Likuds valgvake i Tel Aviv natt til onsdag.

Statsministeren talte på grunnlag av valgdagsmålingene, som viser dødt løp mellom hans parti og Benny Gantz fra partiet Blått og Hvitt.

Saudi-Arabia vil legge fram bevis
Saudi-Arabia mener de har beviser for at Iran var involvert i droneangrepene mot deres oljeinstallasjoner forrige uke og vil legge fram disse. Det opplyser Saudi-Arabias forsvarsdepartement til den saudiarabiske avisen Al-Ain. Også statlig TV i landet melder det samme, ifølge Reuters.

Skudd avfyrt i Oslo
Politiet har avsluttet åstedsarbeidet etter at det ble avfyrt skudd ved Schous plass på området Grünerløkka i Oslo natt til onsdag. Skytingen skjedde ved 02-tiden. Det er gjort funn av en tomhylse på åstedet. Ingen er så langt pågrepet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no