Hopp til innhold

Dette skjedde natt til 16. desember

• Mann døde etter skyting i Sverige
• USA oppfordrer Nord-Korea til nye samtaler
• Innbrudd hos gullsmed i Porsgrunn

USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, ankom Sør-Korea søndag. Han inviterer på nytt Nord-Korea til forhandlinger.

USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, ankom Sør-Korea søndag. Han inviterer på nytt Nord-Korea til forhandlinger.

Foto: Lee Jin-man / AP

Mann døde etter skyting i Sverige
En mann i 20-årene er død og en annen mann er alvorlig skadet etter å ha blitt skutt i Stenhagen i Uppsala søndag kveld, melder Aftonbladet. Politiet fikk melding om skytingen 23.31. Ingen er personer er så langt pågrepet for skytingen.

Uppsala

USA oppfordrer Nord-Korea til nye samtaler
USAs spesialutsending til Nord-Korea, Stephen Biegun, oppfordrer landet til å vende tilbake til forhandlingsbordet og sier alle tema er aktuelle å snakke om. Nord-Korea har satt frist til slutten av året for USA til å komme med innrømmelser i de fastlåste samtale om atomvåpen.

– USA har ikke en tidsfrist, vi har et mål, sa Stephen Biegun til journalister i Seoul mandag.

Innbrudd hos gullsmed i Porsgrunn
En tyv kom seg unna med smykker og diamanter for en ukjent verdi da de brøt seg inn i en gullsmedforretning i Porsgrunn natt til mandag. Ifølge politiet hadde en stor stein blitt kastet inn gjennom inngangsdøra. I tillegg ble et glassmonter inne butikken knust.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no