Dette skjedde natt til 13. september

**Amerikanske bombefly passerte ved grensen til Nord-Korea
**Tre kvinner terrorsiktet i Frankrike
**Kvinne omkom i trafikkulykke ved Kongsberg

Morgenpakke, 13. september
Foto: AP/REUTERS

Amerikanske bombefly fløy over Sør-Korea

Amerikanske bombefly fløy tirsdag over sør-koreansk luftterritorium som en reaksjon på atomprøvesprengningen i forrige uke.B-1B-bombeflyene, som kan bære atomvåpen, fløy over Osan basen, som ligger 120 kilometer fra grensen til Nord-Korea. Slike overflygninger er vanlige i perioder med høy spenning på Korea-halvøya.

Bombefly over Sør-Korea - NRK Nyheter

Tre kvinner terrorsiktet i Frankrike

I Frankrike er tre kvinner anklaget for å ha planlagt å sprenge en bil med gassbeholdere nær Notre Dame-katedralen i Paris. De tre er nå satt i varetekt, opplyser påtalemyndigheten i Paris. Kvinnene antas å ha blitt påvirket av IS-propaganda om å gjennomføre angrep i Frankrike. De er også mistenkt for å ha planlagt et angrep mot en togstasjon i Paris-området, eller et angrep mot politiet.

Le commando de femmes radicalisées mis en examen et écroué

Kvinne omkom i bilulykke ved Kongsberg

En kvinne omkom etter en trafikkulykke på E134 på Meheia ved Kongsberg i Buskerud like før midnatt. En personbil og et vogntog kolliderte nær Jerpetjønn cirka en kilometer fra fylkesgrensa til Telemark. Den omkomne var alene i personbilen, opplyser politiet til Laagendalsposten. Europavegen er fortsatt stengt, men en kjørebane åpnes sporadisk vekselvis for å få unna køene begge veier, skriver politiet på Twitter.

Kvinne omkom i kollisjon i Buskerud

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no