Dette skjedde natt til 13. mars

** McCain ber Trump bevise avlytting
** Verdens lengste hockeykamp i natt
** Streik på flyplasser i Berlin

John Mccain, flystreik i Berlin, verdens lengste hocekykamp mellom Sparta og Storhamar
Foto: AFP/Fredrik Olastuen/Reuters

Utfordrer Trump til å bevise Obama-avlytting

I USA utfordres president Donald Trump av republikaner-toppen McCain, som ber presidenten bevise påstanden om at telefonen hans var avlyttet av forgjengeren Barack Obama. McCain tror presidenten har ett av to valg: Enten å trekke tilbake anklagen eller legge fram bevisene det amerikanske folket fortjener, sier senatoren i et intervju med CNN.

CNN: McCain ber Trump bevise Obama-avlytting

Verdens lengste ishockeykamp på Hamar

Den femte kampen i kvartfinaleserien mellom Sparta og Storhamar ble av den lange typen. Lagene har satt ny verdensrekord i antall spilleminutter i en ordinær ishockeykamp. Kampen ble ikke avgjort før i den ellevte perioden. Storhamars Joakim Jensen klarte til slutt å overliste Sparta-målvakt Samuel Ward. Da var tiden på 217 minutter og 13 sekunders spilletid.

Ny verdensrekord i antall spilleminutter

Tysk flysteik påvirker Berlins lufthavner

Nesten alle fly til Berlin blir innstilt i dag, på grunn av streiken som startet i dag tidelig. 2.000 bakkepersonell går fra jobben i 25 timer på flyplassene i den tyske hovedstaden. Streiken ved Berlins hovedflyplass Tegel og ved Schönefeld-flyplassen vil føre til store forsinkelser og flere hundre avlyste avganger. For norske reisende er SAS-flygingen tur-retur Oslo-Berlin Tegel innstilt, mens Norwegian i stedet flyr til Hamburg og setter opp buss mellom der og Berlin.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no