Dette skjedde natt til 13. juni

• Kim og Trump har takket ja til å besøke hverandre
• Passasjerer angrepet på buss i Rogaland
• To til sykehus etter trafikkuhell på Grünerløkka i Oslo

Morgenpakke

Kim og Trump takker ja til å besøke hverandre
Nord-Koreas leder Kim Jong-un har akseptert USAs president Donald Trumps invitasjon til å besøke USA, ifølge det nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA.

KCNA opplyser også at Kim inviterte Trump til Nord-Korea under deres møte i Singapore tirsdag.

Donald Trump og Kim Jong-un

USAs president Donald Trump og Nord-Koreas leder Kim Jong-un så ut til å finne ut av hverandre under det historiske møtet som fant sted på Capella Hotel i Singapore tirsdag.

Foto: Handout / Reuters

«De to topplederne aksepterte med glede hverandres invitasjon, overbevist om at det vil være en ny viktig anledning til å forbedre relasjonen mellom Nord-Korea og USA», heter det i rapporten fra nyhetsbyrået.

Trump og Kims møte var det første mellom en sittende amerikansk president og en nordkoreansk leder noensinne. Etter møtet sa Trump at han ville besøke Pyongyang på et passende tidspunkt, og at Kim vil bli invitert til Det hvite hus.

Passasjerer angrepet på buss i Rogaland
To gjerningsmenn i 20-årene er pågrepet etter å ha gått løs på tilsynelatende tilfeldige passasjerer på en buss som skulle fra Madla til Tananger.

Ingen personer ble alvorlig skadd i hendelsen, opplyser operasjonsleder Irene Ragnhildstveit i Sørvest politidistrikt til NTB.

Politiet ble varslet av en passasjer på bussen ved 2-tiden i natt.

Da politiet kom til stedet, ble mennene raskt pågrepet like utenfor bussen, som hadde stoppet i Sande-området på fylkesvei 509. Mennene framsto som påvirket av alkohol.

To til sykehus etter trafikkuhell på Grünerløkka i Oslo
En bil som kjørte på rødt, ble påkjørt av en trikk og en drosje ved Olaf Ryes plass i Oslo sent tirsdag. To personer ble kjørt fra stedet i ambulanse.

– En kvinne og en mann som satt i personbilen, er kjørt til sykehus og legevakt. Skadeomfanget er ukjent. Ingen av passasjerene på trikken eller i drosjen ble skadd, sier operasjonsleder Magne Olsvoll til NTB.

Ifølge operasjonslederen ble kvinnen kjørt til legevakt og mannen til Ullevål sykehus.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no