Dette skjedde natt til 12. november

- Kommunikasjonsfeil rammet togtrafikken
- Væpnet ran i Åsane
- Kerry tror ikke på klimaavtale

Dette skjedde i natt 12 november
Foto: Scanpix/ NRK

Togtrafikken i gang igjen

Togtrafikken var i morgentimene lammet over hele landet. Årsaken var en feil på GSM-R-nettet, sier pressevakt i NSB, Gina Scholz. Togtrafikken vil komme i gang igjen etter hvert, men det kommer til å bli store forsinkelser på alle strekninger i hele landet, skriver NSB på sine nettsider.

Pisolran i Åsane

Statoil-stasjonen i Åsane i Bergen ble i natt ranet av en person med pistol. En ansatt ble teipet fast på et bakrom. Politiet fikk melding om hendelsen ved tretiden. De går nå gjennom overvåkingskameraene fra bensinstasjonen og søker i området. Politiet vet ikke hva raneren eventuelt fikk med seg av penger, melder NTB.

Trippeldrap i København

Tre unge menn ble onsdag funnet døde i en leilighet på Frederiksberg i København, og politiet etterforsker saken som drap. De døde er 19, 23 og 24 år gamle. Dødsfallene ble først omtalt som mistenkelige, men i natt opplyste politiet at de etterforsker dette som en drapssak.Naboene skal ha hørt flere skudd fra leiligheten, ifølge Ekstra Bladet.

Tror ikke på bindende klimaavtale

– Klimatoppmøtet i Paris kommer ikke til å vedta noen bindende avtale om kutt i CO2-utslipp, sier USAs utenriksminister John Kerry til Financial Times. – Det blir definitivt ikke noen avtale med juridisk bindende utslippsmål som det var i Kyoto-avtalen, sier Kerry ifølge avisen. Rundt hundre stats- og regjeringsledere skal delta på klimamøtet i Paris i desember, sammen med omlag 50 000 deltakere, inkludert 25 000 offisielle delegater.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no