NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 11. november

- Ingen skadd i brann ved asylmottak
- Aung San Suu Kyi valgt inn i Myanmars nasjonalforsamling
- Ni trolig omkommet i flystyrt

Skjedde i natt 11 nov
Foto: Scanpix / NRK

Brann på Hemsedal asylmottak

Politiet etterlyser vitner til brannen ved Hemsedal statlige asylmottak i natt. Ingen kom fysisk til skade i brannen som oppsto i mottakets administrasjonsfløy. Denne eldre delen av bygninga var overtent da brannvesenet kom til stede. Administrasjonsdelen var adskilt fra boligdelen av en brannmur. 162 beboere ble raskt evakuert fra bygninga, og de er nå tatt vare på på ulike steder i Hemsedal.Brannen er slokt.

Aung San Suu Kyi inn i nasjonalforsamlinga

Opposisjonslederen i Myanmar, Aung San Suu Kyi, er valgt inn i landets nasjonalforsamling. Det opplyser Myanmars valgkommisjon. De offisielle resultatene etter søndagens valg har latt vente på seg, men nå er resultatet i 62 kretser offentliggjort. Suu Kyi, som representerer Nasjonalligaen for demokrati (NLD), ble valgt for kretsen Kwahmu med 54.676 stemmer.

Ni personer trolig omkommet i flystyrt

Alle de ni personene om bord mistet trolig livet da et privatfly styrtet inn i en bygning i Ohio i USA. Ulykka skjedde da det tomotors jetflyet var i ferd med å lande i byen Akron, melder lokale medier. Ifølge en lokal TV-stasjon er to personer bekreftet omkommet. Politiet opplyser at ingen personer på bakken mistet livet i ulykken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no