NRK Meny
Normal

Dette skjedde natt til 10. november

- Seks drept i syklon i Jemen
- Svenske omkom etter kjøretur i handlevogn
- Amerikansk etterretning: Russland tror bombe forårsaket flystyrt

Dette skjedde i natt 10 november
Foto: Scanpix

Syklon tok livet av seks mennesker i Jemen

Seks personer mistet livet og minst 60 er skadd i Jemen etter at en tropisk syklon rammet øya Socotra, opplyser FN. Det er den andre syklonen som treffer Jemen i løpet av en uke. Jemen er vanligvis ikke særlig utsatt for sykloner. Store nedbørsmengder skaper også problemer i et området som til vanlig er svært tørt.

Svenske drept etter kjøretur i handlevogn

En 28 år gammel svensk mann mistet livet etter å ha kjørt en handlevogn ned en gate og kollidert med en bil i Australias største by Sydney. Mannen som døde satt oppi handlevognen, mens kameraten hans - en jenvaldrende svenske - sto bakpå og ble alvorlig skadet. Politiet tror handlevognen kom opp i nærmere 80 kilometer i timen da de to mennene mistet kontroll, kolliderte med en bil som kom kjørende mot dem og ble slengt ut i veikanten, skriver avisen Sydney Morning Herald.

Russland tror bombe forårsaket flystyrten på Sinai-halvøya

Amerikansk etterretning sier de har fanget opp kommunikasjon som viser at Russland tror det var en bombe som førte til flystyrten på Sinai-halvøya, der 224 mennesker omkom. Verken Egypt eller Russland har uttalt seg offentlig om årsaken til flystyrten ennå. Begge landene sier det var forhastet da Storbritannia og USA i forrige uke sa det trolig var snakk om en bombe som fikk Metrojetflyet til å styrte kort tid etter at det tok av fra Sharm el-Sheik.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 03030 eller 03030@nrk.no