Dette skjedde i natt

*Pedofili-nettverk avslørt i Sverige
*Trumps kandidat sa nei til sikkerhetsjobben
*Malaysia krever DNA-prøver fra Nord-Korea
*Juncker Tror Brexit varer mer enn to år

Dette skjedde natt til 17. februar
Foto: NTB scanpix

Pedofili-nettverk avslørt i Sverige

Svensk politi skal ha avslørt et stort netverk av pedofile. Sju menn mellom 50 og 70 år er pågrepet i Midt-Sverige. Overgrepene blir beskrevet som svært grove, melder Dagens Nyheter. Flere medier var med på politiasksjonen, og la i natt ut filmer av dem.
Les mer her
Aftonbladet: Se pågripelsen
Dagens Nyheter: Meget sadistiske overgrep

Trumps toppkandidat takket nei

USAs president Donald Trump valgte admiralen Robert Harward som ny sikkerhetsrådgiver, men han har takket nei til jobben som ble ledig da Michael Flynn trakk seg på mandag, ifølge Financial Times. Til CNN sier Harward at han ønsker mer tid til seg selv enn en slik jobb gir.
BBC: Her er hele saken

Malaysia krever DNA-prøver fra Nord-Korea

Malaysia vil ikke frigi liket av den drepte halvbroren til Nord-Koreas leder før noen i familien leverer en DNA-prøve. Nord-Korea har bedt om at liket overleveres til hjemlandet, men Malaysia krever DNA fra noen i familien, for å bekrefte identiteten hans først.

Tror Brexit varer mer enn to år

Brexit kommer til å ta mer enn to år, tror EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker. Utmeldingsprosessen er satt til å ta to år, men på en sikkerhetskonferanse i München i natt sa Juncker at 20 000 lover må bli endret og så mange avtaler på plass at tids-planen kommer til å sprikke.
Les hele saken her

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no