NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

*Trumps rådgiver, Flynn, går av
*Brann på sykehus i Østfold
*FN fordømmer rakettoppskytning

Dette skjedde natt til 14. februar
Foto: NTB scanpix

Trumps rådgiver går av

President Donald Trumps sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, går av etter bråket rundt hans Russland-kontakt. Han beskyldes for å ha diskutert sanksjoner mot Russland med den russiske ambassadøren i Washington, samme dag som Barack Obama innførte dem. Den tidligere generalløytnanten Keith Kellogg tar midlertidig over jobben.

LES MER

Brann i Østfold

Laster Twitter-innhold

En avdeling på Kalnes sykehus i Østfold er evakuert på grunn av røykutvikling. En person får behandling etter å ha innhalert røyk. De ni som var på avdelingen fikk rom andre steder på sykehjemmet. Brannårsaken er ukjent.

Fordømmer rakettoppskytning

FNs sikkerhetsråd har enstemmig fordømt Nord-Koreas prøveoppskyting av en mellomdistanserakett. Også Kina stemte i natt for resolusjonen. Landene mener Nord-Korea har gjennomført et grovt brudd på FN-resolusjoner. Sikkerhetsrådet truer også med nye, betydelige tiltak mot regimet i Pyongyang, etter testen på søndag.

Funnet bevisstløs i Trondheim

En mann i 20-årene fikk i natt behandling på St. Olavs hospital etter å ha blitt utsatt for vold i Trondheim. Han ble funnet bevisstløs litt før midnatt i bydelen Persaunet, og noen av skadene kan komme fra en kniv, opplyser politiet til NRK. Ingen er så langt pågrepet og bakgrunnen for volden er ukjent. Mannen er nå utskrevet fra sykehus.

Laster Twitter-innhold

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no