Dette skjedde i natt

** Trump kommer på Nato-møte
** New England Patriots vant Super Bowl
** Tre døde i saunabrann i Berlin

Morgenpakke

Trump kommer på Nato-møte i mai

USAs president Donald Trump kommer til Nato-møtet i Europa i mai for å møte Nato-lederne. Det sa han til Natos generalsekretær Jens Stoltenberg da han ringte ham søndag. Det meldte Det hvite hus i pressemelding i natt.

Trump har tidligere krevd at de andre landene betaler mer til Nato, og det ble også tema under samtalen med Stoltenberg.

I tillegg snakket de om hvordan en skal løse konflikten i Øst-Ukraina.

Trump kritiseres for å unnskylde Putin

USAs president Donald Trump får kritikk fra både republikanere og demokrater etter at han i et intervju med Fox News tilsynelatende bagatelliserte politiske drap Russlands president Putin er anklaget for å stå bak.

- Det er mange drapsmenn. Vi har mange drapsmenn. Tror du vårt land er så uskyldig? svarte Trump, da intervjueren Bill O'Reilly sa at president Putin er en drapsmann.

USAs tidligere ambassadør i Russland, Michael McFaul, som også var rådgiver for president Barack Obama, skriver på Twitter at dette moralske likhetstegnet Trump fortsetter å sette mellom USA og Russland er frastøtende og unøyaktig.

Mange så intervjuet som ble vist på Fox før kanalen viste finalen i amerikansk fotball Superbowl.

New England Patriots vant Super Bowl

New England Patriots vant nattens finale i amerikansk fotball kjent som Super Bowl med 34 - 28 over Atlanta Falcons.

Quarterback Tom Brady er nå den eneste quarterbacken i historien til å vinne fem Super Bowls.

Døde i saunabrann i Berlin

Minst tre personer er omkommet og flere er skadd i en brann i en saunaklubb i Berlin i natt. Store brannmannskaper arbeidet med å få kontroll over brannen i klubben, som ligger i bydelen Schöneberg.

Klubben består av flere små rom i kjelleren i en skyskraper, og brannvesenet har ennå ikke full oversikt over alle rommene, i følge det tyske nyhetsbyrået DPA. Årsaken til brannen er ikke kjent.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no