Dette skjedde i natt

** Trumps folk utreder grensemur
** Japan kaller hjem ambassadøren i Sør-Korea
** Tyv måtte reddes av politiet

Dette skjedde i natt 6. januar
Foto: Evan Vucci/Toru Hanai/Gorm Kallestad / AP/Reuters/NTB Scanpix

Trumps folk utreder grensemur

USAs påtroppende president, Donald Trump, går tilbake på ett av sine største valgkamp-løfter, melder CNN. Ifølge kanalens kilder dropper han å be Mexico til å betale for muren mellom de to landene. Han vil i stede be kongressen om penger.
CNN: Trump gir opp å få Mexico til å betale muren

CNN: Trumps folk vurderer muren

Japan kaller hjem ambassadøren i Sør-Korea

En statue som symboliser sør-koreanske sexslaver i japansk fangenskap under 2.verdenskrig skaper konflikt mellom Japan og Sør-Korea. Japan kaller hjem sin egen ambassadør i protest over at landet har plassert statuen ved Japans konsulat i byen Busan.


Tyv måtte reddes av politiet

En innbruddstyv prøvde i natt å rømme fra et vindu i andre etasje på Møllergata skole i Oslo. Han ble stående fast og måtte ha hjelp for å komme seg ned. Flere politipatruljer og bergingsbil måtte til for å få mannen ned. Neste stopp blir arresten.

Laster Twitter-innhold

Seks døde i regn i Thailand

Kraftig nedbør og oversvømmelser sør i Thailand har kostet minst seks mennesker livet. I nesten en uke har ni provinser vært utsatt for kraftig monsunregn, opplyser innenriksdepartementet i landet. Minst 120.000 husstander er berørt.

– Islamister drept

To islamister skal være drept i Bangladesh. Den ene er mistenkt for å være hjernen bak ett angrep som tok livet av 28 mennesker på en cafe i fjor. Myndighetene sier til AFP at han, og en annen antatt islamist er funnet døde etter rassia i natt.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no