Dette skjedde i natt

** Cruz nektet å gi Trump støtte
** Pågripelser etter landsmøte
** Unntakstilstand og landesorg i Mali

Dette skjedde i natt – 21. juli 2016
Foto: John Minchillo/Evan Vucci / AP

Ted Cruz ble buet av scenen

Donald Trumps tidligere rival i den republikanske nominasjonskampen, Ted Cruz, ble buet av scenen i Cleveland etter at han avsluttet sin tale til landsmøtet uten å erklære sin støtte til Donald Trump.

Cruz gratulerte Trump med å ha vunnet nominasjonen, men stilte seg ikke bak partiets presidentkandidat. Han oppfordret i stedet alle til å stemme med samvittigheten.

Pågripelser etter flaggbrenning i Cleveland

Politiet i Cleveland har pågrepet 17 personer etter at det oppsto bråk da demonstranter brente et flagg utenfor Republikanernes landsmøte, ifølge nyhetsbyrået AP.

Demonstrasjonen var den mest turbulente siden det fire dager lange landsmøtet startet mandag. En stund var situasjonen såpass kaotisk at delegater og journalister ikke klarte å komme seg inn i møtelokalene.

Utvider unntakstilstanden i landet

Myndighetene i Mali utvider unntakstilstanden i landet etter et angrep der 17 soldater ble drept tirsdag. Det er også erklært landesorg, melder NTB.

I tillegg til de drepte, ble 35 personer såret i det forsvarsminister Tieman Hubert Coulibaly har omtalt som et koordinert terrorangrep mot en militærbase sentralt i landet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no