Dette skjedde i natt

– SAS og flygerne mekler på overtid
– Dødstallet i Tel Aviv steg til fire
– Clinton fyrer løs mot Trump

Dette skjedde natt til 9. juni
Foto: AP Photo/Sebastian Scheiner og Fredrik Varfjell / NTB scanpix


Mulig flyger-streik

Meklingen mellom SAS og flygerne pågår fortsatt på overtid. Norsk Cockpitforbund, SAS Norge Pilotforening og arbeidsgiveren SAS har sittet hos riksmekleren i timesvis. Fristen gikk ut ved midnatt. Dersom ingen løsning kommer på plass går 435 flygere ut i streik i dag. En eventuell streik kan lamme store deler av SAS' trafikk i Norge.

LES MER

Clinton angriper Trump

Hillary Clinton åpner sin valgkamp mot Donald Trump ved å kalle ham en demagog som angriper alle typer amerikanere med sin giftige retorikk. I et intervju med nyhetsbyrået AP sammenligner hun Trumps angrep mot dommere, medier og politiske motstandere og deres familier med mørke stunder i verdenshistorien.

LES MER HER

Fire drept i Tel Aviv

Tallet på drepte etter skytingen ved et matmarked i den israelske byen Tel Aviv er steget til fire. Flere er også såret. Politiet sier det var et terrorangrep. To palestinske menn skjøt rundt seg. De er i slekt. Begge er pågrepet.

Dansk bistand til Taliban

Danske bistandspenger kan ha havnet i Talibans hender gjennom korrupsjon og mislykkede prosjekter etter krigen i Afghanistan. Det blir slått fast i en stor, ny, dansk rapport som Ritzau siterte i natt. Utenriksministeren mener likevel at den årlige bistanden på 620 millioner kroner bør fortsette.

Politiken: Flere feil i den 14 år lange danske krigen i Afghanistan

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no