NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

–Trafikkulykke i Hordaland
–Snø og glatte veier på Østlandet
–Homofile får gifte seg i Colombia

Morgenpakke 29. april 2016

To alvorlig skadet i ulykke

To unge menn er alvorlig skadet i en trafikkulykke i Meland kommune i Hordaland. De to er fløyet til Haukeland sykehus i Bergen med luftambulanse. Bare bilen de satt i var involvert i ulykken på Ådlandsvegen i 23-tiden. Bilen havnet i en elv og ble delt i to. Politiet tror bilen hadde høy fart i 50-sonen.

Bergens Tidene: Bilen ble delt i to

Glatte veier på Østlandet

Politi på Østlandet melder om snø og glatte veier. På Romerike kjørte en trailer seg fast på grunn av snø ved Bjørkelangen 04-tiden. Brøytebil måtte tilkalles. I Buskerud ber politiet folk om å beregne god tid. I Follo blir folk bedt om å la bilen stå.

Laster Twitter-innhold

Colombia legaliserer homoekteskap

I Colombia har landets høyesterett fattet et endelig vedtak om å legalisere ekteskap mellom homofile. Rettens formann sa i natt til AFP at et flertall av dommerne er enige at mennesker av samme kjønn får lov til å gifte seg.

BBC: Se aktivistene feire

Mann i pandadrakt skutt i USA

En mann ikledd pandadrakt ble skutt av en politi-skarpskytter i USA i natt. Han gikk inn i bygget til en TV-kanal i Baltimore og sa at han hadde en bombe på seg. Vesten hans viste seg å være laget av sjokoladeplater i aluminiumsfolie. 25-åringen er på sykehus og ventet å overleve skuddskadene.

CNN: Fryktet ekte bombe og sendte robot for å ransake mannen

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no