NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

– Altinn krasjet da folk sjekket skatten
– En kvinne omkom i brann i Harstad
– Delte ikke info om Scandinavian Star

Dette skjedde i natt – 31. mars 2016
Foto: Per Løchen / NRK/NTB scanpix

Altinn krasjet nok en gang

Mange som har forsøkt å sjekke skatteoppgjøret sitt i natt har hatt problemer med at skatteetatens nettportal altinn har krasjet.

Til tross for informasjon til skattebetalerne om at de enkelt kunne sjekke skatten etter midnatt - var det på dette tidspunktet store problemer på nettportalen.

Utover natten har flere brukere fått tilgang - men tilgangen har vært ustabil.

En kvinne omkom i en brann i Harstad

Kvinnen i 70-årene ble båret ut av en enebolig hvor det var en ulmebrann i Harstad i natt og sendt til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Fire andre personer i huset kom seg ut ved egen hjelp.

Nødetatene fikk melding om brannen ved 2-tiden i natt. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen, men det var mye røyk i huset.

Fortalte ikke Norge om ny info om Scandinavian Star

Danske myndigheter har lenge visst at en tidligere skipsinspektør ønsket å bidra i Scandinavian Star-saken, men har ikke informert norsk politi. Det skriver den danske avisen Politiken.

Fleming Thue Jensen sa nylig at det var besetningsmedlemmer på fergen som sto bak brannen som kostet 159 mennesker livet.

Ifølge Politiken tok den tidligere skipsinspektøren kontakt med danske myndigheter for halvannet år siden. Han sa han hadde nye opplysninger og ønsket å bidra til etterforskningen.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no