Normal

Dette skjedde i natt

– Flere drept i skyting i USA
– Samlet angrep på Donald Trump i debatt
– Fisker funnet død i Nordland

26feb16
Foto: Fernando Salazar/The Wichita Eagle via AP/REUTERS

Skyting i USA

Fire personer er drept og flere såret etter skyting i en fabrikk i Kansas i USA. Den 38 år gamle gjerningsmannen skjøt folk i gatene, før han gikk inn på arbeidsplassen sin og skjøt kolleger. Han ble selv drept av politiet.
Les mer her
CNN: Se politiets pressekonferanse

Fisker funnet død

En fisker i 70-årene ble i natt funnet død, etter en stor leteaksjon ved Tjeldøya i Tjeldsund kommune i Nordland. Han ble først meldt savnet, så ble båten funnet i 20-tiden. Ved midnatt ble fiskeren funnet død.

Laster Twitter-innhold

Samlet angrep på Trump

Marco Rubio og Ted Cruz gikk samlet til kraftig angrep på Donald Trump i natt, da de amerikanske presidentkandidatene på republikansk side møttes til debatt. Trump fikk spesielt gjennomgå for sitt syn på ulovlig innvandring. Han har vunnet tre av de fire første nominasjonsrundene og ligger klart best an på de nasjonale målingene.
Les mer her

Tyrkiske redaktører løslatt

De to tyrkiske redaktørene som er tiltalt for å ha avslørt statshemmeligheter, er sluppet fri. Løslatelsen kommer etter at den tyrkiske forfatningsdomstolen torsdag bestemte at pågripelsen var i strid rettighetene deres. De risikerer livstid i fengsel.
Les mer her

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no