NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

Indonesia har innkalt ambassadører, noe som kan bety at flere utenlandske fanger blir henrettet, USA mener iranske skip med våpen til militsen i Jemen har snudd og nye anklager er kommet mot komikeren Bill Cosby.

Morgenpakke

Lukker trolig ørene for norsk bønn

I Indonesia ser det ut til å gå mot henrettelser i morgen, selv om Norge har bedt landet slutte å ta livet av dødsdømte. Ti dødsdømte venter nå på å bli henrettet i Indonesia, flere av dem utenlandske statsborgere som er funnet skyldige i narkotikaforbrytelser. Ambassadører er nå bedt om å komme til fengselet de sitter i på lørdag.

BBC: Henrettelser i morgen

– Iranske skip snudde

Ni iranske skip, som ifølge USA kan ha vært på vei til Jemen med våpen til Houthi-opprørerne, har snudd og er på vei hjem igjen, opplyser kilder i Pentagon. Den iranske konvoien endret kurs etter at USA sendte fartøy til Adenbukta. USA har også advart mot å gi opprørerne våpen.

Ny anklager mot Cosby

Ytterligere tre kvinner mener at den amerikanske komikeren Bill Cosby har utsatt dem for seksuelle overgrep. Den ene mener hun fikk en pille på besøk hos ham i 1982, og våknet opp i sengen hans. Over 30 andre kvinner har tidligere stått fram og anklaget 77 åringen for overgrep, noe han avviser.

Les de nye anklagene her

Les også: Netflix utsetter Cosby-serie

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no