NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

Vulkanutbrudd i Chile, Eksplosjon i Malmö og enighet i finansoppgjøret. I tillegg fikk en amerikansk kvinne dommen for å ha skutt da hun ikke fikk bacon.

Dette skjedde i natt

Vulkanutbrudd i Chile

Calbuco-vulkanen sør i Chile har våknet til liv og spytter røyk og aske flere kilometer opp i lufta. Myndighetene har sendt ut såkalt rød alarm, noe som innebærer at utbruddet er et faktum og at faren for at betydelige mengder aske vil havne i atmosfæren er stor.

Les mer om utbruddet

Eksplosjon i Malmö

En sprenglanding gikk i 02.30-tiden av utenfor en resturant i sentrum av Malmö. Ingen er såret. Politiet sier til Aftonbladet at de ikke kjenner til noen motiv.

Aftonbladet: Politiet har satt opp sperringer

Ekspressen: Håndgranater funnet der tidligere

Enighet i finansoppgjøret

Finansforbundet og Finans Norge er enige i forhandlingene i årets mellomoppgjør. Enigheten i natt endte med et generelt tillegg på 3.100 kroner til alle. Oppgjøret omfatter 26.000 ansatte i finansbransjen.

Skjøt da hun ikke fikk bacon

En kvinne i USA er dømt til tre til sju år i fengsel, etter at hun skjøt mot en McDonald's-restaurant fordi de glemte å legge bacon på hamburgeren hennes. 30 åringen fikk tilbud om gratis mat på grunn av feilen, men da også den burgeren manglet bacon trakk hun fram et våpen fra vesken og skjøt rundt seg. Ingen ble såret.

Sunday World: Sa pistolen gikk av ved en feil

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no