Dette skjedde natt til 22. februar

- Alvorlig skadet etter bilulykke i Røyken
- Væpnet politiaksjon i Trøndelag
- Mener Trump er årsak til jødehat

Dette skjedde i natt 220217
Foto: AP/VEGARD M AAS

Kjørte i fjellveggen - til sykehus i luftambulanse

En mann ble fløyet til Ullevål sykehus for livreddende behandling etter å ha kjørt i fjellveggen på Grimsrudveien etter Hyggen i Røyken. Politiet i Søndre Buskerud fikk melding om ulykken like før midnatt. Politiet kom til stedet og fant en mann bevisstløs og alvorlig skadd, men han pustet. Han mottok behandling på stedet, sier operasjonsleder Rune Hunshamar i Sør-Øst politidistrikt. Mannen skal ha vært våken da han ble tatt med i luftambulanse til Ullevål sykehus. Etter det politiet forstå var det ikke flere innblandet i ulykken. Veien forbi ulykkesstedet mellom Steinbråten og Bakkebråten ble stengt, men åpnet igjen noen timer senere.

Væpnet politiaksjon i Trøndelag

En mann er pågrepet etter en vepnet aksjon i Heimdal i Sør-Trønderlag. Politiet fikk melding om en person som var truende med kniv, og de aksjonerte mot en privat adresse, skriver Dagbladet. Ingen ble skadet i hendelsen, det melder politiet på twitter.

Trump får skylden for jødehat

Synagoger over hele USA opplever en økning i antallet bombetrusler.Amerikanske jøder beskylder nå president Donald Trump for å være årsaken til en ny bølge av antisemittisme i landet. Flere mener presidentens rasistiske utspill har inspirert antisemitter. Siden starte av året har 56 jødiske meningheter i 27 delstater mottatt nesten 70 bombetrusler, i følge Vårt Land.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no