Den danske kongefamilien

 • Prins Henrik overført til slottet

  Danmarks prins Henrik er overført frå Rigshospitalet til Fredensborg slott. Han ønskjer å ha si siste tid der, opplyser hoffet i Danmark. Ektemannen til dronning Margrethe er sjuk og tilstanden er svært alvorleg. Han blei innlagt 29. januar.

 • Dronningen rydder kalenderen

  Den danske kongefamilien har ryddet kalenderen og avlyst flere avtaler den kommende uken, skriver BT. Prins Henrik er innlagt på Rigshospitalet i København. Fredag meldte kongehuset at tilstanden hans er alvorlig forverret.

 • Familien besøker prins Henrik

  Dronning Margrethe av Danmark ankom har nå ankommet Rigshospitalet i København for å besøke sin ektemann, prins Henrik, som er alvorlig syk. Tidligere i dag var kronprinsfamilien på besøk, skriver BT. Prins Joachim er også på sykehuset med familien.

 • Prins Henrik fikk besøk av søsteren

  Prins Henrik, som er alvorlig syk, fikk besøk av lillesøsteren Catherine de Monpezat på sykehuset i København i dag. 83-åringen har vært innlagt på sykehus siden slutten av januar. Tilstanden hans var blitt alvorlig forverret, ifølge hoffet.

 • Besøker prins Henrik på sykehuset

  Den danske kongefamilien er nå på besøk hos prins Henrik på Rigshospitalet i København, skriver BT. Prinsen ble lagt inn på sykehuset i slutten av januar. Fredag meldte det danske kongehuset at tilstanden til prinsen var alvorlig forverret.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no