Cliff Richard
Foto: Ferdy Damman / Afp

Cliff Richard anklaget for overgrep

Oppsummert

I 2014 ble den britiske popstjernen Cliff Richard ble anklaget for overgrep mot en mindreårig på 80-tallet. Han har selv kalt anklagene «absurde og usanne». Politiet henla saken i juni 2016.

 • Ingen tiltale mot Cliff Richard

  Britisk påtalemyndighet har bestemt at det ikke er grunnlag for å gå videre med etterforskning av entertaineren Cliff Richard etter at navnet hans i 2014 ble trukket inn i en overgrepssak. Politiet har bedt sangeren om unnskyldning, melder Sky News.

 • Cliff Richard blir ikke tiltalt

  Britisk politi henlegger overgrepssaken mot 75 år gamle Cliff Richard, fordi det ikke foreligger tilstrekkelig med beviser til å ta ut tiltale. Richard ble i 2014 beskylt for over grep mot en mindreårig gutt på 80-tallet. Richard avviste anklagene.

 • Anklaget for overgrep på 80-tallet

  Den britiske popartisten Cliff Richard anklages for overgrep mot en mindreårig gutt på 80-tallet. Britisk politi ransaket i dag Richards' hjem, uten at han selv var til stede. Ingen er pågrepet i saken enda.

 • Ransaker Cliff Richards' hjem

  Britisk politi ransaker Cliff Richards' hjem i Berkshire i forbindelse med en påstått sexforbrytelse, melder BBC. Det skal være snakk om en forbrytelse en stund tilbake i tid.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no