Canal Digital og TV 2
Foto: NRK

Canal Digital og TV 2

Oppsummert

Natt til fredag mistet 500.000 kabelabonnementer TV 2 Nyhetskanalen, Filmkanalen og Bliss etter at forhandlingene mellom Canal Digital og TV 2 brøt sammen. Partene skal etter planen møtes på ny denne uken.

  • Canal Digital Kabel-TV og TV 2 er ennå ikke blitt enige om ny avtale. Forhandlingene torsdag kveld førte ikke fram og partene tar en pause fram til tirsdag før de fortsetter, melder NTB. Krangelen om hvor mye Canal Digital skal betale for å distribuere TV 2s innhold har pågått i snart et år.

  • Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital fortsetter utover kvelden, og vil trolig fortsette i morgen. - Begge sider er innstilt på å finne fram til en løsning, men vi blir ikke ferdige i dag, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 til NTB.

  • Informasjonssjef for kabel-tv i Canal Digital, Catharina Kokkim, seier dei er i møte med Tv2 i dag, men ho trur ikkje det vil komme dei store nyheitene. Det blir mest sannsynleg fleire møter framover, og dei jobbar for å finne ei løysing, seier ho til NRK.

  • Dagens planlagte møtet mellom Canal Digital og TV 2 er utsatt til onsdag på grunn av praktiske årsaker, melder NTB. Forhandlingene mellom de to partene om distribusjon av TV 2s nisjekanaler i Canal Digitals kabelnett brøt sammen natt til fredag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no