Bussulykke Muenchberg, Tyskland
Foto: Stringer / Reuters

Bussulykke i Tyskland

Oppsummert

Ein buss med 48 menneske om bord skal ha kollidert med ein lastebil i nærleiken av Oberfranken i Bayern, sør i Tyskland. Minst 31 personar vart alvorleg skadde i ulykka, og fleire personar er framleis sakna.

 • Vil kaste ut USAs atomvåpen

  Sosialdemokraten Martin Schulz sier han vil fjerne alle amerikanske atomvåpen fra Tyskland dersom han vinner valget i september. Den amerikanske hæren skal ha lagret opptil 20 atomstridshoder på en militærbase i Büchel, sør for Köln, ifølge DPA.

 • 18 omkom i brennende buss

  18 mennesker er bekreftet omkommet i bussulykken sør i Tyskland. Det brøt ut brann i bussen etter at den kolliderte med en lastebil. 30 personer er sendt til sykehus med alvorlige skader, og tilstanden skal være livstruende for to av dem.

 • Flere døde i bussulykke i Tyskland

  Flere av passasjerene omkom da en buss kolliderte med en lastebil sør i Tyskland mandag, bekrefter myndighetenes talsmann Steffen Seibert. Politiet sier at de 18 som ikke er gjort rede for, antakeligvis er døde.

 • 18 personar er sakna etter ulykke

  Politiet har oppjustert talet på sakna etter bussulykka til 18, og fryktar at fleire av dei sakna kan ha omkome. Ifølgje avisa Süddeutsche Zeitung skal passasjerane stort sett ha vore pensjonistar.

  Brann etter bussulykke sør i Tyskland. Politiet frykter at flere personer er døde
 • 17 personar sakna etter bussulykke

  Tysk politi fryktar at fleire personar er omkomne etter bussulykka sør i landet. – Det er mogleg at fleire av personane ikkje kom seg ut av bussen. Det er uklart kvar 17 av dei er, seier polititalskvinne Anne Höfer.

Brann etter bussulykke sør i Tyskland. Politiet frykter at flere personer er døde

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no