Bussulykke Svelvikveien
Foto: Per Håkon Solberg / NRK

Bussulykke i Svelvik

Oppsummert

Søndre Buskerud politidistrikt fikk melding om en buss som hadde kjørt inn i en fjellvegg ved Norgips på Svelvikveien i Svelvik i Buskerud.

Alle nødetater rykket ut. Bussjåføren ble kjørt til sykehus og politiet tror han kan ha fått et illebefinnende. Fem passasjerer ble også kjørt til legevakt for sjekk av lettere skader.

 • Svelvikveien er åpnet igjen

  Svelvikveien er nå åpnet for trafikk, men med manuell dirigering forbi ulykkesstedet der en buss kjørte utfor i morges. Det informerer politiet, som sier folk må påregne noe ventetid. Både sjåføren og passasjerene som var med i ulykken skal trolig bare være lettere skadd, ifølge politiet.

 • Uklart hvorfor bussen kjørte ut

  Politiet opplyser at ingen andre kjøretøyer var involvert da en buss kjørte utfor veien i Svelvik i formiddag.

  Bussjåføren er sendt til sykehus og fem personer til legevakt etter at en buss kjørte ut av veien ved Svelvik torsdag formiddag.
 • Én til sykehus, flere til legevakt

  Bussjåføren for ulykkesbussen i Svelvik i Buskerud er kjørt til sykehus. Fem andre som var på bussen som passasjerer er også sendt til legevakt, opplyser politiet på stedet til NRK.

 • Bussen kjørte inn på gangvei

  Alle passasjerene som var på bussen som kjørte av veien i Svelvik er fraktet vekk fra ulykkesstedet, og ifølge politiet skal noen av dem ha lettere skader. NRKs reporter på stedet kan fortelle at det virker som bussen har kjørt over en gangvei og krasjet inn i ei steinrøys.

  Bussulykke i Svelvik
  Foto: Per Håkon Solberg / NRK
Bussjåføren er sendt til sykehus og fem personer til legevakt etter at en buss kjørte ut av veien ved Svelvik torsdag formiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no