BURUNDI-POLITICS-REFERENDUM-OPPOSITION
Foto: STR / AFP

Burundi

Oppsummert

Minst 26 mennesker ble drept, og sju personer såret da væpnede menn gikk til angrep på en landsby nordvest i Burundi fredag kveld.

 • Anklager terrorister fra Kongo

  Minst 26 mennesker ble drept da væpnede menn gikk til angrep på en landsby nordvest i Burundi fredag kveld, opplyser landets sikkerhetsminister. Han anklager "terrorister" for å stå bak angrepet mot landsbyen, som ligger like ved grensen til Kongo.

 • 23 drept da gjeng angrep landsby

  Minst 23 mennesker ble drept da væpnede menn gikk til angrep på en landsby nordvest i Burundi fredag kveld, opplyser en lokal tjenestemann. Det er ikke kjent hva slags grupperingen angriperne eventuelt tilhører. Ofrene er både menn, kvinner og barn.

 • FN kritiserer Burundi

  I en rapport som ble lagt fram av FN på mandag, anklages Burundis etterretningstjeneste, forsvaret, politiet og elementer i regjeringspartiet for å stå bak drap, bortføringer, tortur, seksuelle overgrep og vilkårlige arrestasjoner.

 • Minst 6 døde i styrtregn i Burundi

  En måneds nedbør i løpet av en natt har ødelagt hus og avlinger og ført til jordskred i flere provinser i Burundi, melder Al Jazeera. Fem mennesker omkom i et jordskred i Mabayi, og en soldat døde i hovedstaden Bujumbura.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no