Hopp til innhold
Jayda Fransen og Paul Golding i Britain First
Foto: BEN STANSALL / AFP

Britain First

Oppsummert

Jayda Fransen og Paul Golding i det britiske ytre høyre-partiet Britain First er dømt til fengsel i henholdsvis 36 og 18 uker i fengsel. Retten i Folkstone dømte de to for å ha oppildnet til religiøs trakassering.

 • Facebook utestenger Britain First

  Facebook utestenger to av lederne i det høyreradikale partiet Britain First, melder Sky News. Årsaken er at partilederne Paul Golding og Jayda Fransen gjentatte ganger har brutt reglene i sine innlegg. Facebook har stengt flere Britain First-grupper.

 • Britain First-ledere dømt

  Jayda Fransen og Paul Golding i det britiske ytre høyre-partiet Britain First er dømt til fengsel i henholdsvis 36 og 18 uker i fengsel, skriver The Independent. Retten i Folkstone dømte de to for å ha oppildnet til religiøs trakassering.

  Jayda Fransen og Paul Golding
  Foto: Kent Police
 • DPA: Britain First-topper løslatt

  Lederen og nestlederen i ytre høyre-gruppen Britain First, Paul Golding og Jayda Fransen, er løslatt mot kausjon. Det melder DPA. De ble pågrepet i Nord-Irland torsdag, siktet for å ha nøret opp til hat.

 • Jayda Fransen også pågrepet

  Både leder og nestleder for ytre høyre-gruppen Britain First, Paul Goulding og Jayda Fransen, er pågrepet i Belfast torsdag, angivelig for å ha nøret opp til hat.

 • Britain First-leder pågrepet

  Paul Golding, leder for ytre høyre-gruppen Britain First, ble torsdag pågrepet utenfor rettsbygningen Laganside i Belfast, der han hadde møtt fram for å vise støtte til partiets nestleder Jayda Fransen, som er tiltalt for hatkriminalitet.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no