Brann på Losby Gods i Lørenskog
Foto: Braastad, Audun / NTB scanpix

Brann på Losby Gods

Oppsummert

30. januar begynte det å brenne på Losby Gods, et hotell- og konferansesenter i Lørenskog. Deler av Losby Gods er fra 1850, men de historiske bygningene ble ikke skadet i brannen. Tre personer fikk røykskader. 40 personer ble evakuert.

 • Losby må totalrenovere etasje

  Hele underetasjen der det brant på Losby Gods i går må totalrenoveres. Hotelldirektør Heidi Elisabeth Fjellheim sier til Romerikes Blad at hun håper hotellet snart kan åpne for gjester igjen. Den historiske delen av hotellet ble ikke skadet.

 • Historisk del av Losby Gods uskadet

  – Den historiske delen av Losby som er fra 1850, er en kulturarv, og den har ikke blitt skadd i brannen. Det er vi veldig glad for, sier Heidi Elisabeth Fjellheim, direktør på Losby Gods, til NRK.

 • Brannen på Losby Gods er slukket

  Brannvesenet arbeider nå med å sikre at bygningen ikke kommer mer til skade på grunn av redningsarbeidet. Tre mennesker ble kjørt til sykehus med røykskader. Les mer.

  Brann Losby Gods
  Foto: Martin Roalsø / NRK
 • Losby Gods-brannen er slukket

  – Brannen startet i et rom i nærheten av en badstue. Det brenner ikke lenger, men røyken er en utfordring. Det er en del røykskader i alle tre etasjene, sier operasjonsleder Petter Olausson i Øst politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no