Hopp til innhold
Kolvereid skole i full fyr.
Foto: Tom Lysø / NRK

Brann på Kolvereid skole

Oppsummert

Det brenner kraftig på barneskolen Kolvereid skole i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag onsdag morgen. Nødetatene fikk melding om brannen ved 5.30-tiden onsdag.

  • Har evakuert flere hus

    Politiet har så langt evakuert rundt ti hus som ligger i nærheten av Kolvereid skole. De ber også folk holde seg unna området på grunn av mye røyk.

    Laster Twitter-innhold
  • – Umulig å redde skolebygget

    Brannvesenet har gitt opp å redde skolebygningen på Kolvereid i Nord-Trøndelag. – Brannvesenet konsentrerer seg nå om å begrense omfanget, sier operasjonsleder Monica Ravlo. Røykdykkere har sjekket at det ikke er folk i bygningen.

    Brannvesenet har gitt opp å redde skolebygget.
  • Sperret av område ved skole

    Brannen på Kolvereid skole i Nord-Trøndelag er ved 9.30-tiden fremdeles ikke slukket. Politiet har nå sperret av området rundt skolen.

    Laster Twitter-innhold
  • Evakuerer hus ved barneskole

    Politiet i Nord-Trøndelag opplyser ved 8.30-tiden at brannen på Kolvereid skole har blusset ytterligere opp, og de har begynt å evakuere husene i nærheten. Så langt er de to nærmeste husene evakuert.

  • Jobber med å få kontroll over brann

    Politiet i Nord-Trøndelag opplyser at brannvesenet jobber med å få kontroll over brannen på Kolvereid skole i Nærøy kommune. Folk i nærheten av skolen er varslet, men hittil er ingen evakuert fra hjemmene sine.

Brannvesenet har gitt opp å redde skolebygget.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no