NRK Meny
Brann på Hotel Bristol
Foto: Martin Fjørtoft / NRK

Brann på Hotel Bristol

Oppsummert

Seks etasjer med gjester ble evakuert etter at det brøt ut brann på Hotel Bristol i Oslo litt før klokka 17. Det ble først meldt om kraftig røykutvikling. Alle nødetater rykket ut,og brannmannskaper fikk raskt kontroll over brannen

 • Bristol-brann ble raskt slukket

  Hotellgjestene fikk seg en kort tur på gata da det brøt ut brann i et søppelrom på Hotel Bristol i Oslo i ettermiddag. Hele hotellet ble evakuert. Et kvarter senere var brannen under kontroll og gjester og ansatte kunne vende tilbake til hotellet.

 • Samtlige gjester evakuert

  Hotellet ble evakuert for samtlige gjester. – Det er for tidlig å si hvor mange gjester det er snakk om, men de er fordelt over seks etasjer, opplyser Oslo politidistrikt.

  Brann på Hotel Bristol
  Foto: Martin Fjørtoft / NRK
 • Fikk raskt kontroll på brannen

  Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen på Hotel Bristol i Oslo, ifølge Brann- og redningsetaten. Seks etasjer med gjester ble evakuert etter at det brøt ut brann på Hotel Bristol i Oslo litt før klokka 17.

 • – Kraftig røykutvikling

  Det brenner på Hotel Bristol i Oslo, melder politiet. Det er kraftig røykutvikling. Alle nødetater er på vei til det ærverdige hotellet like ved Oslo tinghus. Det er totalt er det 251 rom på hotellet.

  Brann på Hotel Bristol
  Foto: Martin Fjørtoft / NRK

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no