Brann på Grinda avfallsanlegg i Larvik
Foto: Fredrik Rimork Wiig / wiigfoto.com

Brann på Grinda gjenvinning

Oppsummert

Natt til torsdag braut det ut brann i Grinda gjenvinningsanlegg ved Larvik, og brannen spreidde seg til skogen rundt. Torsdag morgon har brannvesenet kontroll på brannen, men det brenn framleis i skogen.

 • Brannrøyk spres i Larvik

  Røyken driver over store områder etter brannen på gjenvinningsanlegget ved Grinda i Larvik. Brannvesenet oppfordrer folk til å holde vinduer lukket og holde seg oppdatert på brannforløpet.

  Brann på Grinda gjenvinningsanlegg
  Foto: Vegard Lilleås / NRK
 • Brann i papir og skog i Larvik

  Brannvesenet i Larvik har kontroll på brannen på Grinda gjenvinningsanlegg i Larvik, men det brenn framleis i papir og i skogen rundt. Mykje røyk gjer at politiet ber folk lukke vindauge.

  Laster Twitter-innhold
 • Søppelbrann spreier seg til skogen

  Brannen i Grinda avfallsanlegg i Larvik er under kontroll, men brannen har spreidd seg til skogen rundt. Politiet vurderer å tilkalle brannhelikopter når det lysnar, seier operasjonsleiar Kjell-Reidar Johansen i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

 • Ber folk halde vindauge lukka

  Brannvesenet i Larvik har kontroll på brannen i bygningane på Grinda gjenvinningsanlegg, men det brenn framleis i skogen rundt. Røyken ligg tung over området, og politiet ber folk halde vindauga lukka på grunn av røyken.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no