Brann Illegal burger
Foto: Elin Martinsen/NRK

Brann på burgerrestaurant i Oslo

Oppsummert

Onsdag brøt det ut brann på restauranten Illegal Burger på Grünerløkka i Oslo. Beboerne i bygården er evakuert og brannvesenet jobber iherdig med å få kontroll på brannen.

 • Brann i Oslo-restaurant slukket

  Brann- og redningsetaten melder at brannen i restauranten Illegal Burger i Oslo er slukket. Brannvesenet vil jobbe på stedet utover kvelden og natten. – Bygget ble raskt evakuert og alle er trygt ute, skriver de på Twitter.

 • Begynner å få kontroll på brannen

  Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen på Illegal Burger i Oslo, men sier det fortsatt er spredningsfare. Det brenner i kjelleren, men temperaturen er senket betraktelig. Det er 15 røykdykkere i aksjon.

 • Ingen meldinger om skadde

  Brannvesenet har sjekket at ingen personer oppholder seg i leilighetene over restauranten Illegal Burger i Oslo. Ti personer er så langt evakuert og ingen er skadde. Det var i 14-tiden at brannvesenet fikk melding om brannen på Grünerløkka.

 • Røykdykkere er på stedet

  Brannvesenet har rykket ut med syv brannbiler til restauranten Illegal Burger, som står i brann i Oslo. Røydykkere er på stedet. Brannvesenet har ikke kontroll på brannen. Politiet jobbed med å evakuere.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no