Hopp til innhold
Brann i Vardø
Foto: tipser

Brann i Vardø

Oppsummert

Natt til lørdag brøt det ut en voldsom brann i Østervågen i Vardø i Finnmark. Brannen starter i en ubebodd bu for fiskeutstyr, og 20 nabohus måtte evakueres. Fire mennesker ble røykskadd.

  • Livsverket brann opp i Vardø

    Pakkhuset som var livsverket til bestefaren til brannkonstabel Per Ivar Grundnes gjekk tapt i brannen i Vardø natt til laurdag. Huset har vore ein viktig identitetsmarkør for fiskeværet Vardø. Det var iFinnmark som omtalte saka først.

  • 60 personer ble evakuert i Vardø

    60 personer i Vardø ble evakuert fra hjemmene sine natt til lørdag etter en brann på kaia, men ingen ble alvorlig skadet. – En påminnelse på hvor sårbare vi er i en krisesituasjon, sier beboer Inger Lene Nyttingnes.

  • – Ved bra helse

    Ingen personer er alvorlig skadet etter brannen i Vardø i natt. Det opplyser politiet til NRK. – Totalt ble 60 personer evakuert fra hjemmene sine. Et fåtall fikk oksygentilførsel, men de er nå ved bra helse, sier operasjonsleder Lars Rune Hagen.

  • Flere røykskadd av Vardø-brann

    Fire mennesker er sendt til legevakt på helsesenteret i Vardø etter å ha pustet inn røyk fra en voldsom brann i byen i natt. Brannfolkene har nå kontroll på brannen, opplyser politiet i Finnmark.

    Mye røyk i Vardsø
    Foto: Synnøve Ackermann / NTB scanpix
  • 15 hus evakuert i Vardø

    Politiet i Finnmark og Sivilforsvaret har evakuert beboerne i rundt 15 boliger i Vardø etter at det brøt ut brann på kaia ved 3-tida i natt. Tung røyk driver inn mot bebyggelsen, og det er fare for spredning.

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no